Emo stil
Stran 4 od 5 • Share •
Stran 4 od 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Re: Emo stil
x.fallen.angel.x je napisal/a:Ma dej Tareex, ne zameri ji. Pred nekaj tedni je bila strastna fenica RBD-ja.
Drgaač pa, a ve kdo kako si emoti lase gor natupirajo ?
am prou maš hahaha

Tareex- Tokio Hotel ekspert

-

Datum registracije: 24/12/2008
Število prispevkov: 694
Kraj: Maribor
sam zka si ta baba še enx zlika. lase ? pa kiro tupiranje je to hhh ? neko cudno xd

-

Aja. ja no sam useen tut z tupiranjem se dela večji volumen xD
Sam tupiranje uniči ful lase prou pocota jih :/
Sam tupiranje uniči ful lase prou pocota jih :/

-

men u šol full govorijo da sm emo pa sam zarad tega kr mam črne uči pa kake stare sprane kavbojke gor nevem men je to full ušeč in taka pač sm ne pa tko kukr naše barbike ka pridejotake u šoko da jst pa moja bestika sm pojeva odzad
kuj-kuj-kujbice
kuj-kuj-kujbice
kujbice!!
kuj-kuj-kujbice
kuj-kuj-kujbice
kujbice!!

majchy..XD- Začetnik

-

Datum registracije: 22/04/2010
Število prispevkov: 92
Kraj: črnomelj
heyla usem ... no pa da se še jst mal tuki razpišem ... no js sm emo že kašne 2leti neki časa sem se tut rezala zard tipa pa te scene sm pol sm nehal k sm ugotovila da si s tem nč nepomagam... tko da ja men je emo stil bil že od nekjdaj ušeč in sm ful hotla bit emo...tko da ja parkat sm se z mtko skregala da mi je pustla da sm se lahko pobarvala lase pa postrigla... make-up sm pa že prejt mela itak skos črn pa to ... tko da če mene kdo praša če sm emo mu rečem pač da sm sej mam dost frendov k niso emo pa to ammpak so čist ql... drgač nism tko zj kt eni emoti k furajo safr pa splohka nevejo zakaj kar se mi zdi zelo bedno -.- sm pač dobre vole mam pa tut dneve k sm res slabe vole in takt znam bit zelo tečna pa občutljiva pa še to ful mi gre naživce k dost folka misl če si emo da se pa tut zdej že ker prec režš to ni res dost folka ni emo pa se režejo (zard ene bedne pozornosti) jst k sm se rezala tega noben ni vedu ker tut sama nism hotla da kdo to ve sm pol je enkrat moja bff pr športni pač opazla in pol je bla cela jezna name in sm se zard nje nehala rezat k me je k pameti spravla ;) ... evo neki o men pa o mojem mnenuj emotov ;)
i <3 love emo stil so what
i <3 love emo stil so what

emo_pupika*- Začetnik

-

Datum registracije: 08/11/2010
Število prispevkov: 28
Kraj: litija
Meni je tudi zelo ušeč emo stil, šee posebaj tiste čupa, ker so čis prehudee
Samo tko da bi bila jaz emo, pa da bi si natipirala lase pa glih ne ... mogoče bi se postrigla tako , sam drugo pa ne
Učeč so mi pa tudi emo barve, pač črna, bela, pinki ....
in tudi jaz nimam nič proti njim !
Samo tko da bi bila jaz emo, pa da bi si natipirala lase pa glih ne ... mogoče bi se postrigla tako , sam drugo pa ne
Učeč so mi pa tudi emo barve, pač črna, bela, pinki ....
in tudi jaz nimam nič proti njim !
humanoid- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 11/10/2009
Število prispevkov: 2338
Kraj: HUMANOID WORLD
sj jst si zmeri lihk ne tapiram las ker se mi pač neda ... pa likat si jih tut nerab zato ker mam že čist naravno ranve lase .... no ja pač moje naj barve so črna(to itak) po pa pinki,zela, pa rdeča

emo_pupika*- Začetnik

-

Datum registracije: 08/11/2010
Kraj: litija
Meni pa je tudi emo stil ful všeč.... Sej js sm v bistvu neki na pol emo. No, frizurca je kao emo, pa mam neki dosti uhanou (tri v levm ušesu pa dva v desnem), za pirsinge pa prepričujem starše (kr js bi ga mela tam kot Tom....). Edino mažem se ne fulful dosti.
Rezala pa sem se tud že.... nism hotla nobenmu povedat, ma pol je moja prjatlca ko je prišla k meni prespat ugotovila. In je hotla povedat moji mami pa to, ma sm ji obljubla da se ne bom več samo da ji ne pove. Ma po moje bom spet kdaj take volje da se bom enostauno mogla..... sej veste kako je to...
Js mam res rada emo stil
Rezala pa sem se tud že.... nism hotla nobenmu povedat, ma pol je moja prjatlca ko je prišla k meni prespat ugotovila. In je hotla povedat moji mami pa to, ma sm ji obljubla da se ne bom več samo da ji ne pove. Ma po moje bom spet kdaj take volje da se bom enostauno mogla..... sej veste kako je to...
Js mam res rada emo stil

Pain of Love- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 27/05/2010
Število prispevkov: 1308
Kraj: Ende der Welt

Ja to sem pozabila povedati...Meni so tudii zeloo ušeč pirsi
Ko bom lahko si bom sigurno nardila tak pirsing kot ga ima Tom v ustih pa mogoče takega kot ga ima Bill v obrvi
To mi je tok ušeč ... !
Da bi se pa js rezala .. to pa ne
Že takjo sem jaz zelo "občutljiv" človek in me bli če se samo urežem
Moje sosšolke so se ene rezale in to se je meni že tako zdelo zelo antipatično .. nevem enostavno mi ni ušeč, ne mora bit tako hudo .. ali pač no
Ko bom lahko si bom sigurno nardila tak pirsing kot ga ima Tom v ustih pa mogoče takega kot ga ima Bill v obrvi
To mi je tok ušeč ... ! Da bi se pa js rezala .. to pa ne
Že takjo sem jaz zelo "občutljiv" človek in me bli če se samo urežem
Moje sosšolke so se ene rezale in to se je meni že tako zdelo zelo antipatično .. nevem enostavno mi ni ušeč, ne mora bit tako hudo .. ali pač no

humanoid- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 11/10/2009
Število prispevkov: 2338
Kraj: HUMANOID WORLD
Kaj naj rečem
Meni je ta stil ful, ful, ful všeč
Sama nisem, ker si ne znam čupe naret
Ampak moj stil so bolj barvna oblačila, mislim nosim vse kaj mi je všeč in mi pade v oči. En lep čas sn nosila samo črna oblačila, črno bela, črtasta, temno vijolična, rock pasove, smrtne glave, verige itd. Ampak sem se pred poletjem odločila za spremembo.
Bi pa ful mela emo čupco
In meni so ful všeč drugačni ljudje, rockerji, emoti, punkerji, nevem nekaj posebnega so, izstopajo 
Meni je ta stil ful, ful, ful všeč
Sama nisem, ker si ne znam čupe naret
Ampak moj stil so bolj barvna oblačila, mislim nosim vse kaj mi je všeč in mi pade v oči. En lep čas sn nosila samo črna oblačila, črno bela, črtasta, temno vijolična, rock pasove, smrtne glave, verige itd. Ampak sem se pred poletjem odločila za spremembo. Bi pa ful mela emo čupco
In meni so ful všeč drugačni ljudje, rockerji, emoti, punkerji, nevem nekaj posebnega so, izstopajo 

Tokio Hotel chick- Začetnik

-

Datum registracije: 21/10/2010
Število prispevkov: 87
Each opinion counts, so...
Disgusting! :) nimam nč prot, sam a-a, nikol res ni šans, da bi se sploh za pusta oblekla v kej tazga, k mi je naravnost smešn
res... vse te barve, pa skos u črni večinoma... če pa ne, so pa celi pisani, in nič od tega ni lepo, usaj men haha 
glede frizur... še bl grdo
mislm, ene zebre tm gor po laseh met ah
pa za tipa, mi je še tok bl grozn :ssss
drgač nimam nč prot ljudem, k majo tak stil, pač različni smo si, kul,sj to je zanimiu
sam pač ne ne poznam nobenga, nobenga emota ni v moji družbi, tko da tut ne vem kakšni so karakterno... ampak ja če se režejo, to po mojm predsotku rabjo pomoč ne pa emo stil 
NO JA TO JE TO
Disgusting! :) nimam nč prot, sam a-a, nikol res ni šans, da bi se sploh za pusta oblekla v kej tazga, k mi je naravnost smešn
res... vse te barve, pa skos u črni večinoma... če pa ne, so pa celi pisani, in nič od tega ni lepo, usaj men haha 
glede frizur... še bl grdo
mislm, ene zebre tm gor po laseh met ah
pa za tipa, mi je še tok bl grozn :ssss
drgač nimam nč prot ljudem, k majo tak stil, pač različni smo si, kul,sj to je zanimiu
sam pač ne ne poznam nobenga, nobenga emota ni v moji družbi, tko da tut ne vem kakšni so karakterno... ampak ja če se režejo, to po mojm predsotku rabjo pomoč ne pa emo stil 
NO JA TO JE TO

BabyLannii- Tokio Hotel fanica

-

Datum registracije: 29/01/2011
Število prispevkov: 486
Kraj: Tom Kaulitz's bed
Še jz en roman napišm. 1.poglavje- Nastanek oz. odločitev da boš/si emo. Neki najbolj neumnga mi je, k ena punca/fant pride v šolo v črnih cunah, pobarvan/a na črno in napacan/a okrog oči pol pa razglaša "Ja jz sm emo!" "Safr!!" "Ubila se bom!" "Ej a si vedla, da sm emo? No zato k sm.". Emo sm od osmga classa. Pač ušeč mi je bil stil, po osebnosti sm taka... Pridm u šolo tut u rdečih, zelenih, modrih majcah oz. hlačah. lahko skačm od veselja lohk pa sedim nek u kotu obrožena s temnimi oblački. Taka sm! 2.poglavje-Wannabe-ji....Hodm po ljubljan in vidm eno "čist hardcore" emo punco. O fino še en na "darkside" si mislm in stopm do ne. K si konč odmakne črne podlaške s face dojamm da je moja bilša sošolka, k je še pred tednom, k sva govorile po fonu razglablala o Maite Peroni. Razmišlam da bi ji odtrgala podalške, al pa zažgala obleke. Fuj z wannabe-ji! + Nisi wannabe če uporabljaš *, <3, ;D, :) and so on...<-zadnjič nabila sošolka. 3.poglavje-predsodki....Ne režm se, ne razmišlam skoz o tem kk se bom ubila, kokr vem mam precej prjatlov in nazadnje k sm preverla sm taprav emo, čeprou nej bi izumrli. Mwa to you all. Emo will live.
:D *sram zarad romana, k je preceej doug.*
:D *sram zarad romana, k je preceej doug.*
*Urssa*- Začetnik

-

Datum registracije: 01/11/2010
Kraj: My Bed... xD
Stran 4 od 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Stran 4 od 5