Emo stil
Stran 1 od 5 • Share •
Stran 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Emo stil
Na kratko o tem:
Beseda emo je okrajšava za 'emotional', kar namiguje na veliko čustvenost te glasbe in njenih pripadnikov. Lahko jo tud poimenujemo kot zvrst glasbe in pomeni "emotive trash hardcore punk rock". Taki bandi so recimo My Chemical Romance, Fall out boy, From first to last...
Pri emo stilu obstajata 2 obliki oblačenja. Prva je izhaja iz "indie emo" scene iz 90' in je povezana z indie rock-om, grunge-om in punk rock-om. Vsebuje bolj staromodna, retro oblačila, predvsem zaradi ponošenega videza. Barva mnogih oblačil se nagiba barvi kakija (siv, maskiren). Kratke majice so večinoma manjših številk, potiskane s slikami punk kulture iz osemdesetih. Drug popularen stil oblačenja se osredotoča na temnejše barve. Pogosto vsebujejo ravne, pobarvane lase na črno, rdeče ali večbarvno (rjavo in črno, rdeče in vijolično). Lasje prekrivajo eno oko, piercinge v ustnici, obrveh in bradi. Tako moški kot ženske uporabljajo make up(najbolj očitna je uporaba črnega črtala za oči).
Kot obutev se pogosto nosijo čevlji v stilu Converse All Star ter obutev znamke Vans in podobnih.

Beseda emo je okrajšava za 'emotional', kar namiguje na veliko čustvenost te glasbe in njenih pripadnikov. Lahko jo tud poimenujemo kot zvrst glasbe in pomeni "emotive trash hardcore punk rock". Taki bandi so recimo My Chemical Romance, Fall out boy, From first to last...
Pri emo stilu obstajata 2 obliki oblačenja. Prva je izhaja iz "indie emo" scene iz 90' in je povezana z indie rock-om, grunge-om in punk rock-om. Vsebuje bolj staromodna, retro oblačila, predvsem zaradi ponošenega videza. Barva mnogih oblačil se nagiba barvi kakija (siv, maskiren). Kratke majice so večinoma manjših številk, potiskane s slikami punk kulture iz osemdesetih. Drug popularen stil oblačenja se osredotoča na temnejše barve. Pogosto vsebujejo ravne, pobarvane lase na črno, rdeče ali večbarvno (rjavo in črno, rdeče in vijolično). Lasje prekrivajo eno oko, piercinge v ustnici, obrveh in bradi. Tako moški kot ženske uporabljajo make up(najbolj očitna je uporaba črnega črtala za oči).
Kot obutev se pogosto nosijo čevlji v stilu Converse All Star ter obutev znamke Vans in podobnih.

th_tia- Debatorica

-

Datum registracije: 18/09/2008
Število prispevkov: 323
Kraj: Ajdovščina
Re: Emo stil
Fajn opisk. ^^
Jst sicer nimam emo stila, sam mi je pa FUL hud. <3
Čupe p cune najbl. <3<3
Jst sicer nimam emo stila, sam mi je pa FUL hud. <3
Čupe p cune najbl. <3<3

Musique_Lover <3- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 06/08/2008
Število prispevkov: 1393
Kraj: Wonderland
Ah, men je use s tem stilom že tak čudno...v glavnem po eni strani se mi zdi, da so že usi nekak prenehal s tem stilom, sam pol drugič spet vidš usazga 2. k ma tak stil...ne vem no.
Men so že zmeri pr stilu najbolj hude čupe.
Sam useen use skupi lahk postane že fajn grdo...če si topiraš, lakiraš, ravnaš vsak dan, maš po določenem času take lase, da niso niti več za pogledat.
Če mi je pa kej še posebi grdo so pa to uničeni lasi.
In ni mi všeč, da eni pretiravajo in se s črno namažejo čez celo oko pa jim sploh ne paše
Moj frend takim prau pande.
Pa še res je. 
Da o teh, ki majo par lask čez oči in črno majco pa pol ne vem kam use pišejo, da so emo ne govorim.
Men so že zmeri pr stilu najbolj hude čupe.
Sam useen use skupi lahk postane že fajn grdo...če si topiraš, lakiraš, ravnaš vsak dan, maš po določenem času take lase, da niso niti več za pogledat.
Če mi je pa kej še posebi grdo so pa to uničeni lasi.
In ni mi všeč, da eni pretiravajo in se s črno namažejo čez celo oko pa jim sploh ne paše
Moj frend takim prau pande.
Pa še res je. 
Da o teh, ki majo par lask čez oči in črno majco pa pol ne vem kam use pišejo, da so emo ne govorim.

Nazadnje urejal/a virus.exe 01.05.09 22:09; skupaj popravljeno 1 krat

virus.exe- Debatorica

-

Število prispevkov: 260
Kraj: Krško
ich liebe diese style res sem rečmo pou emo lol.... no.... pač čupce so pa res najbolj hude...

freiheit- Mister Tokio Hotel

-

Datum registracije: 07/08/2008
Število prispevkov: 4414
Kraj: on.someones.mind.

men so emoti fuuuul hudi, stil pa muzka mi je tud fuuul ušeč

sbt- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 15/08/2008
Število prispevkov: 1423
Kraj: Cerknica
še mal slik

th_tia- Debatorica

-

Okej,
če pustimo, da so mi čupe ful hude, in da sm neki časa furala ta stil, in da je alex hot, ter pa vsi drugi emiči
mam jst mam ful različno mnenje o tem
Men je emo stil, bol nekakšno 'afnanje'. Mogoče se sliš čudn, samo če si ti emo, to še ne pomeni, da moraš biti v črnini, itd. Lahko se samo počutiš tako.
In tut ko se zdaj tooliko govori o tem rezanju. To se mi zdi tko rahlo 'čudno'. Mogoče celo bolano, ker s človekom more bit neki narobe, da to dela, (sploh s tistimi, ki to delajo, da dobijo pozornost).
sicer je pa dzeu v zraku neka ''emo mania'', ker hodiš po ljubljani in vidiš 11letnice z črnimi lasmi,črnimi obročki, totalno črnimi očmi, ki furajo nek emo stil... se ti tko za trenutk zazdi ''kam gre ta svet''
Ko sm bila jst majhna sm nosila kavbojke in pa roza majčke in pri enajstih si definitivno nism barvala lase na črno, ampak okej, vsak ma svoj stil
Drgač pa nimam proti stilu nič
če pustimo, da so mi čupe ful hude, in da sm neki časa furala ta stil, in da je alex hot, ter pa vsi drugi emiči

mam jst mam ful različno mnenje o tem
Men je emo stil, bol nekakšno 'afnanje'. Mogoče se sliš čudn, samo če si ti emo, to še ne pomeni, da moraš biti v črnini, itd. Lahko se samo počutiš tako.In tut ko se zdaj tooliko govori o tem rezanju. To se mi zdi tko rahlo 'čudno'. Mogoče celo bolano, ker s človekom more bit neki narobe, da to dela, (sploh s tistimi, ki to delajo, da dobijo pozornost).
sicer je pa dzeu v zraku neka ''emo mania'', ker hodiš po ljubljani in vidiš 11letnice z črnimi lasmi,črnimi obročki, totalno črnimi očmi, ki furajo nek emo stil... se ti tko za trenutk zazdi ''kam gre ta svet''
Ko sm bila jst majhna sm nosila kavbojke in pa roza majčke in pri enajstih si definitivno nism barvala lase na črno, ampak okej, vsak ma svoj stil
Drgač pa nimam proti stilu nič

*imMoRtaŁ*EngeŁ*- Tokio Hotel ekspert

-

Število prispevkov: 960
Kraj: Durch den Horizont am Himmel vorbei...

Men so sam emoti luškani, pač čupca, pirsingi pa to..
Muska mi pa ni ušeč.
Muska mi pa ni ušeč.

Darya*- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 06/09/2008
Število prispevkov: 1561
Kraj: Ljubljana
Ja, če odštejemo čupce, pa obleke, piercinge...
Se mi ne zdi v redu, da so zamorjeni, se režejo,
kar naprej jokajo, se podcenjujejo itd.
Še posebi, tko k je rekla *imMoRtaŁ*EngeŁ*, ko
vidš po Ljubljani te 11-letice, se ti res zazdi "kam gre ta svet".
Nimam pa nič proti, dokler ne pride do pretiravanja in teh scen.
So pa EMO tipi kjutkani
Se mi ne zdi v redu, da so zamorjeni, se režejo,
kar naprej jokajo, se podcenjujejo itd.
Še posebi, tko k je rekla *imMoRtaŁ*EngeŁ*, ko
vidš po Ljubljani te 11-letice, se ti res zazdi "kam gre ta svet".
Nimam pa nič proti, dokler ne pride do pretiravanja in teh scen.
So pa EMO tipi kjutkani

Talchy<3- Miss Tokio Hotel

-

Datum registracije: 25/09/2008
Število prispevkov: 3010
Kraj: Laibach
jaaaaa EMO tipi so ful hudi... Ampak dokler se gre samo za stil...
Ful se mi dopade, ko ma tip kakšne fine hlače, srajco pa tko
Tut punce imajo ful hud stil in vse...
Ampak ko se začnejo rezat in podcenjevat ta svet... ma dej ko bi se jim najraj začela smejat... nočem bit žleht... ampak to je samo nek beden pesimizem
:D kaj maš od tega če si pesimist?
meni so smešni
:D
Ampak ja... meni so tipi hudi... sploh čupce so mi všeč
Hja in tudi ful hot mi je, ko se dva emota zaližeta
to je faaaajn
hot hot hot
in hkrati tudi smešno, ker to počnejo zato, da bi privabili pozornost punc
ah emoti c-c-c
Ful se mi dopade, ko ma tip kakšne fine hlače, srajco pa tko

Tut punce imajo ful hud stil in vse...
Ampak ko se začnejo rezat in podcenjevat ta svet... ma dej ko bi se jim najraj začela smejat... nočem bit žleht... ampak to je samo nek beden pesimizem
:D kaj maš od tega če si pesimist?
meni so smešni
:DAmpak ja... meni so tipi hudi... sploh čupce so mi všeč
:DHja in tudi ful hot mi je, ko se dva emota zaližeta
to je faaaajn
:Dhot hot hot
:D in hkrati tudi smešno, ker to počnejo zato, da bi privabili pozornost punc
ah emoti c-c-c
sour_cherry- Administratorka foruma

-

Datum registracije: 05/08/2008
Število prispevkov: 2965
Kraj: Las Vegas baby
Men je pa emo stil ful ušeč !!!!!!!!!!

Bill's girl- Začetnik

-

Datum registracije: 28/12/2008
Število prispevkov: 65
Kraj: Home sweet home

ja nej se od prej popravim i love emo style ne pa rezanje pa to tut muska je fajna sam zka večina ludi pravi da so TH emo celo en naš prfox...

-

freiheit je napisal/a:ja nej se od prej popravim i love emo style ne pa rezanje pa to tut muska je fajna sam zka večina ludi pravi da so TH emo celo en naš prfox...
pravja ja sm sm so al ne ????

th_tia- Debatorica

-

th itak da niso emo stil... Bill mogoč na to spominja oz. je spominju zdej pa bol na goth...

-

Stran 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Stran 1 od 5