ČuPce
Stran 1 od 3 • Share •
Stran 1 od 3 • 1, 2, 3 
ČuPce
No kake cupce mate... tu lahko limate slike od vseh čupc, ki ste jih kdaj imeli, lahko pa jih tudi opišete
No jst sm vedno mela navadno dolge lase, malo čez ramena... pol sm mela frfru... pol pa sm si lase postrigla,
zdej pa sm "navalila" na emo čupo in si jo bom šla nardit. Sam mami ma probleme s tem, ker pravi, de si bom lase uničla...
Razpište se :)
No jst sm vedno mela navadno dolge lase, malo čez ramena... pol sm mela frfru... pol pa sm si lase postrigla,
zdej pa sm "navalila" na emo čupo in si jo bom šla nardit. Sam mami ma probleme s tem, ker pravi, de si bom lase uničla...
Razpište se :)

Tareex- Tokio Hotel ekspert

-

Datum registracije: 24/12/2008
Število prispevkov: 694
Kraj: Maribor
Re: ČuPce
Uff... jst mam take prav lepe dolge lase, ki so tud mal nakodrani :) Sicer ne ful, ampak se vseeno vidi. Jst bi full rada mela tako čupco kot Kikki Kannibal, ker mi je res goorđs
Sam ne vem, če bi se zares odločila za njo, ker pravijo, da maš pol ful prhljaja in podobnih stvari
Tko da ne vem. Drgač si pa sigurno ne bi nikoli ostrigla las do ušes, alpa kej tazga, ker mi res ni všeč. Mislim, če osebi, ki ma tako frizuro to paše, me sicer ne moti, ampak jst osebno take frizure ne bi imela. In ja, nekje v prihodnosti si nameravam nardit tud emo čupco 
Sam ne vem, če bi se zares odločila za njo, ker pravijo, da maš pol ful prhljaja in podobnih stvari
Tko da ne vem. Drgač si pa sigurno ne bi nikoli ostrigla las do ušes, alpa kej tazga, ker mi res ni všeč. Mislim, če osebi, ki ma tako frizuro to paše, me sicer ne moti, ampak jst osebno take frizure ne bi imela. In ja, nekje v prihodnosti si nameravam nardit tud emo čupco 

x.fallen.angel.x- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 07/10/2008
Število prispevkov: 1658
Kraj: Killswitch Engage
Lepa čupca... sam zakaj bi mela po njej dosti prhljaja?

butterfly.- Začetnik

-

Datum registracije: 10/02/2009
Število prispevkov: 26
Kraj: Ljubljana
butterfly. je napisal/a:Lepa čupca... sam zakaj bi mela po njej dosti prhljaja?
Ja zato, ker je uporabljaš lak in to... vsaj tako mi je ena punca rekla, ki ima glih tako frizuro.

x.fallen.angel.x- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 07/10/2008
Število prispevkov: 1658
Kraj: Killswitch Engage
Oh ja..tema za mene
Jaz bi si fuul rada lase ostrigla na kao bol ''moderen'' način... samo je finta v tem, da nimam niti ene ideje na kakšen način se bi
Trenutno mam dolge lase (temno rjave + črna), in fru fru naprej, ki je malo postrani...
Glede dolžine si ne bi ful skrajšala... ne vem, nimam ideje... tak da če ima kera od vas kakšen predlog naj kar napiše..je dobrodošel z moje strani
Pa tudi kakšne slikice vaših frizurc ne bi škodle
Ali pa slike tistih frizurc, ki so vam všeč 
Jaz bi si fuul rada lase ostrigla na kao bol ''moderen'' način... samo je finta v tem, da nimam niti ene ideje na kakšen način se bi
Trenutno mam dolge lase (temno rjave + črna), in fru fru naprej, ki je malo postrani...Glede dolžine si ne bi ful skrajšala... ne vem, nimam ideje... tak da če ima kera od vas kakšen predlog naj kar napiše..je dobrodošel z moje strani
Pa tudi kakšne slikice vaših frizurc ne bi škodle
Ali pa slike tistih frizurc, ki so vam všeč 

nastiika- Debatorica

-

Datum registracije: 21/08/2008
Število prispevkov: 119
Kraj: Ptuj
ta je taka luškana

ta mi je ful ušeč sam težko se jo ureja

ta je bl wicked

taa je waaaw

tale mi je fuuul lepa..čiz u izi

ta mi je ful ušeč sam težko se jo ureja
ta je bl wicked
taa je waaaw
tale mi je fuuul lepa..čiz u izi

butterfly.- Začetnik

-

Datum registracije: 10/02/2009
Število prispevkov: 26
ei jst mam zdej crne lase sam bi pa fulll probala z blond sam si lih neupam kaiii pa ce mi ne bi pasal...zato a kera pozna kako stacuno al pa kj k prodajajo lasulje-da bi jst to mal sprobala pa vidla ce mi pase blond.... 

toms-girl- Tokio Hotel ekspert

-

Datum registracije: 08/08/2008
Število prispevkov: 1135
toms-girl je napisal/a:ei jst mam zdej crne lase sam bi pa fulll probala z blond sam si lih neupam kaiii pa ce mi ne bi pasal...zato a kera pozna kako stacuno al pa kj k prodajajo lasulje-da bi jst to mal sprobala pa vidla ce mi pase blond....
lih zdej je pust, tko d tole ne bi smeu bit problem

Dnicegirl.- Tokio Hotel grupie

-

Datum registracije: 06/08/2008
Število prispevkov: 5401
Stran 1 od 3 • 1, 2, 3 
Stran 1 od 3