Nohti

Stran 6 od 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down

Re: Nohti

Objavlja by DuL_ on 25.08.10 14:16

Uf vidim,da ste mele dost problemov stem ko ste si grizle nohte haha no jaz sem tud ena izmed njih haha nee ampak sem tud nehala par tednov nazaj happy čeprav mi morjo še zrast nekateri :D mam pa že lepe skor vse smile in tud zdaj mam skoz namazane z lakom pa še utrjevalec gor,da se mi ne zlomijo oz. da nimam mehkih nohtov...prav ponosna sem na sebe rofl

DuL_
Tokio Hotel profi
Tokio Hotel profi

Female
Datum registracije: 11/11/2008
Število prispevkov: 1447
Kraj: Maribor

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Dnicegirl. on 25.08.10 14:23

haha čestitam haha

btw men so pa grdi tipi s pogriženimi nohti. če tip nima lepih nohtou pa rok automatsko odpade pr men haha joj kere standarde mam jz shy haha

Dnicegirl.
Tokio Hotel grupie
Tokio Hotel grupie

Female
Datum registracije: 06/08/2008
Število prispevkov: 5401
Kraj: Ljubljana

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Anjja...th on 25.08.10 14:47

DuL_ je napisal/a:Uf vidim,da ste mele dost problemov stem ko ste si grizle nohte haha no jaz sem tud ena izmed njih haha nee ampak sem tud nehala par tednov nazaj happy čeprav mi morjo še zrast nekateri :D mam pa že lepe skor vse smile in tud zdaj mam skoz namazane z lakom pa še utrjevalec gor,da se mi ne zlomijo oz. da nimam mehkih nohtov...prav ponosna sem na sebe rofl

Veste kaj??? Tut jst sm nehala shake Bli smo na morju in mi je kr neki padl na glavo ( haha ) in sm se odločla da bom nehala. In zdej je že 3 al 4 tedne od tega! In ja, tut jst sm ponosna nase! haha Drgač pa mam zdej beu lak za nohte, al pa brazbarvnega. Zdej mamo še hočm prepričat da mi kup črnga sam noče za noben dnar. jutri pa si bom še kupla siuga k mi je ta barva ful ušeč =)

Anjja...th
Tokio Hotel fanica
Tokio Hotel fanica

Female
Datum registracije: 28/11/2009
Število prispevkov: 476
Kraj: Humanoid City

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by DuL_ on 25.08.10 20:12

Jaz tud tega ne maram,da majo tipi preveč pogrižene haha pri meni tud taki odpadejo :D Vesna mi dve sva preveč zakomplicirani rofl

DuL_
Tokio Hotel profi
Tokio Hotel profi

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Dnicegirl. on 25.08.10 20:14

haha Medve smo itak sorodne duše, če mamo pa v usem isti okus haha

Dnicegirl.
Tokio Hotel grupie
Tokio Hotel grupie

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by DuL_ on 25.08.10 20:15

Ja opažam ja haha

DuL_
Tokio Hotel profi
Tokio Hotel profi

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Pain of Love on 04.09.10 17:06

ouuuu.
Js sm si tudi pred kratkim nehala grist nohte. Sm si pa grizla fullll časa in mam vse pogrižene freaky
In ne vem kako naj si zdej negujem nohte. Ma kira kašen nasvet????
Hočem met lepe douge..... :D samo ne predouge ki če so ful dolgi me motijo ko igram violino.
Samo zdej so res fulful grdi cry

Pain of Love
Tokio Hotel profi
Tokio Hotel profi

Female
Datum registracije: 27/05/2010
Število prispevkov: 1308
Kraj: Ende der Welt

Poglej uporabnikov profil http://my-chemical-romance.slovenianforum.com/forum

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by humanoid on 08.10.10 16:17

cjooj spet sm začela nohte grist sad pa to ne mora bit res ! komaj sem jih nehala in so bli res že zelo lepi, zdaj sm jih pa spet pogrizla cry a ma kera kkašen nasvet kako bi jih lahko nehala ? kr jaz enostavno ne zdržim več kot 1 mesec da jih nebi grizla nee

humanoid
Tokio Hotel profi
Tokio Hotel profi

Female
Datum registracije: 11/10/2009
Število prispevkov: 2338
Kraj: HUMANOID WORLD

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Dnicegirl. on 08.10.10 18:14

am ne vem, mogoče kak samoprepričevalen nasvet, da so pogriženi nohti naravnost ogabni bruh Men osebno so nohti ful pomembni ( in ne, ne rabjo bit dolgi al pa nalakirani, sam pač urejeni..) in mi je kdaj kšna ženska k je use ful spedenana od obleke frizure, mejkapa, lepa.. skratka use...pol pa vidš kr ene nagraužne nohte. Am...fuj?! Ne pomaga nč druzga lepga kr ma na seb. In tipi isto, če ma tip pogrižene nohte bruh

Dnicegirl.
Tokio Hotel grupie
Tokio Hotel grupie

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Pain of Love on 08.10.10 18:31

Kot prvo kadar se odločiš, da si ne boš več grizla nohtov moreš sebe prepričat da so ogabni ja. In rabiš met res ful močno voljo!
Js sm si tudi pobarvala nohte v črno, da so me nekako "opominjali" da si jih ne smem grist mežik . Zdaj si jih ne grizem že dobra dva meseca in jih počasi spravljam v normalno stanje... :D

Pain of Love
Tokio Hotel profi
Tokio Hotel profi

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by humanoid on 08.10.10 19:01

hvala puncii flower Se bom potrudila in prepričala da je to ugabno mežik sej 1 mesec jih nisem grizla, pol pa so mi šli prsti kar podzavestno sami v usta,in kmal sm ustala brez useh nohtov cry

humanoid
Tokio Hotel profi
Tokio Hotel profi

Female
Datum registracije: 11/10/2009
Število prispevkov: 2338
Kraj: HUMANOID WORLD

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by thiloujuever<3 on 08.07.11 16:37

Naj še jaz tule dodam svoje. Sem temo že enih parkrat prebrala pa sm vedno pozabila kaj dodat. Ja moji nohti..so moj večni problem. Večina si v bistvu nemore predstavlat dolžine mojih nohtov k so skor nerealni no freaky Grizem si jih odkar pomnim in so kratki. v bistvu zelo, zelo kratki. Poglejte svoje nohte in si predstavljajte pol nohta od svojih. Tok douge mam jz. Ok ne zdaj če imate extra kratke haha

In je žalostno ker nikoli, tut če si jih neham grizit, nebodo lepi. Mi je uspel, da so bli že kr dolgi, sam so ratali ful grdi, so se lomil in so mi šli tok na živce, da sm si jih avtomatsko spet pogrizla. In nikol ne bodo zrasli do normalne dolžine. Tako, da nohti niso ravno najlepši del pri meni. In mi je žal, ker če bi nehala ko sem bila še mala, ker sem res zgodej začela, bi lahko mela zdaj normalno dolge. Vse je v psihi pravijo, sam včasih gre tko daleč, da ti nč ne pomaga tut če nehaš. Žal freaky

thiloujuever<3
Tokio Hotel fanica
Tokio Hotel fanica

Female
Datum registracije: 17/08/2009
Število prispevkov: 488
Kraj: v Billovem naročju=*

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Pain of Love on 08.07.11 17:46

thiloujuever<3, meni se je dogajalo oz. se mi dogaja čisto isto. Nohte sem si grizla dobro leto in sem si jih zgrizla do polovice dolžine normalnih nohtov. Potem sem en dan ugotovila, da je to grozno grdo, in sem nehala. Če se soprašujete, kako, ker ima večina ljudi težave z odvajanjem od grizenja, nevem... Pač trmasta sem in odločena, da dobim tisto, klar hočem :D
Zdej moji nohti izgledajo normalno, ampak res niso, stalno se mi lomijo. Še posebej tisti na levi roki, zaradi violine freaky
Zdržijo samo, če imam gori lak, in to podlak (utrjevalec), eno ali dve lasti navadnega laka in nadlak (utrjevalec). In še to se mi, kadar se začne luščit lak, zraven še cepijo konice freaky
Tudi umetne konice sem že imela, in dokler sem jih imela gor je bilo ok, potem pa spet ista zgodba freaky
ampak sem odločena, da jih nekako spravim v red. In kadar se jaz kaj odločim... haha

Pain of Love
Tokio Hotel profi
Tokio Hotel profi

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Lunchh* on 03.01.12 21:37

Hehh js pa sm si grizla kožo okoli nohtou 3 leta, pa nohte neki mescou. Ampak to je blo dve letiin pou naxaj ko sm nehala. Kako sm nehala? enostavno sm se določla da hočem met lepe nohte in konec. Ampak je res da si jihnisem nevem kolko grizla..lih uno ko so malo zrasli da se je vidlo belo sm pogrizla. To je bil čas ko sm trenirala rokomet in sm bla na tekmah vedno ful žiučja pa sn s tekem prišla s krvavimi palci ker sm tolko kože okoli pogrizla :/ no z nohti sm pač nehala nekako v istem času kot z rokometim jezik ampak s kožo okoli nohtou je večji problem. Pač mama mi je rekla da mi dovoli, da si lakiram nohte, če bojo lepi-to pomeni da niso pogrizeni niti nohti niti koža. In pol sn tudi kožo zmanjšala. In bil je čas, ko sploh nisem pomislila, da bi kej grizla, ker so moji nohti enostavno preveč lepi. Ampak zdej pa usake tolko še vedno malo pogrizem to kožo, ampak ni krizno stanje jezik samo pač ta koža je trda pa nevem kaj nardit.

Pa tudi nohti se mi fuuul lomijo, cepijo, lupijo. A ve kera kaj nardit glede tega? Največ se mi v bistvu med tednom ker med tednom mam samo prozorn lak al bleščice al kej podobnega da se ne ful vidi. Med vikendi pa drugače pa se najdejo čisto vse barve. Ampak ko mam z barvo nalakirane nohte(utrjevalec,2x barva) takrat se nič ne lomijo. Ampak ne morem met vs čas samo tko debele plasti. In verjamem da obstaja tudi drugi način. Tko da če kera pozna kšn dober utrjevalec al pa domač recept naj kr pove prosim ;P

Lunchh*
Tokio Hotel fanica
Tokio Hotel fanica

Female
Datum registracije: 04/09/2010
Število prispevkov: 597
Kraj: Koper

Nazaj na vrh Go down

Stran 6 od 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh

- Similar topics