Ravnanje las
Stran 1 od 5 • Share •
Stran 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Ravnanje las
Te teme še ni, tko da jo moram odpret, ker se mi zdi dobra za debatirat
Torej... si ravnate lase? [če si jih] a si jih vsak dan, enx na tedn al kakorkol pač že?
Kok časa si jih že ravnate?
Ker ravnalec uporabljate? [če ga seveda]
Kaki lasi so vam pa na splošno bol všeč, skodrani al ravni, in kake mate naravno? xD
Pa velik je tut govora o tem, da to fuul lase uničuje. Vaše mnenje o tem? XD
V glavnem, napišite karkoli v zvezi z ravnanjem ^^
Jz osebno si ravnam lase, ker mam tut tako frizuro, za katero je treba met ravne lase, da sploh izpade taka ko pač more. xD
Ravnam si jih pa tko, 1 let recimo... drgač pa ja, moj ravnalec je vsak dan uklopljen, in glih učeri sm nouga kupila k prejšn se je že od usega ravnanja že mal pokvaru, čeprou je dost odslužu. [R.I.P
]. Sicer je bil pa znamke Braun, zdej mam pa Philips-a.
Men osebno so kodri lepi lasi, ampak odvisno kako frizuro maš... ker men recimo ne bi pasal
In že tko sm od zmeri na ravne lase ''navezana''
Sm pa opazla, da so se mi lasi že dost uničl zarat ravnanja scratch velik bolj se mi cepijo, kot so se mi učasih. scratch Ampak se tolažim s tem, da se bom zarat uničenih las sekirala na stara leta
ker sm res napou mrtva brez ravnalca... lahko rečem, da je edini izmed mojih bolših prjatlou, čeprou mi škodi 
Torej... si ravnate lase? [če si jih] a si jih vsak dan, enx na tedn al kakorkol pač že?
Kok časa si jih že ravnate?
Ker ravnalec uporabljate? [če ga seveda]
Kaki lasi so vam pa na splošno bol všeč, skodrani al ravni, in kake mate naravno? xD
Pa velik je tut govora o tem, da to fuul lase uničuje. Vaše mnenje o tem? XD
V glavnem, napišite karkoli v zvezi z ravnanjem ^^
Jz osebno si ravnam lase, ker mam tut tako frizuro, za katero je treba met ravne lase, da sploh izpade taka ko pač more. xD
Ravnam si jih pa tko, 1 let recimo... drgač pa ja, moj ravnalec je vsak dan uklopljen, in glih učeri sm nouga kupila k prejšn se je že od usega ravnanja že mal pokvaru, čeprou je dost odslužu. [R.I.P
]. Sicer je bil pa znamke Braun, zdej mam pa Philips-a.Men osebno so kodri lepi lasi, ampak odvisno kako frizuro maš... ker men recimo ne bi pasal
In že tko sm od zmeri na ravne lase ''navezana''
Sm pa opazla, da so se mi lasi že dost uničl zarat ravnanja scratch velik bolj se mi cepijo, kot so se mi učasih. scratch Ampak se tolažim s tem, da se bom zarat uničenih las sekirala na stara leta
ker sm res napou mrtva brez ravnalca... lahko rečem, da je edini izmed mojih bolših prjatlou, čeprou mi škodi 

virus.exe- Debatorica

-

Datum registracije: 06/08/2008
Število prispevkov: 260
Kraj: Krško
Re: Ravnanje las
Jst imam naravno čist ravne lase....
pa tud precej težke imam, pač močne lase in mi zato tud lasje kar padejo dol...tud če bi si zdej neki šla navijat lase, da bi hotla imet valovite, mi to prav dolgo ne bi zdržalo...
kar je škoda, ker včasih si pač zaželim imet mal valovite lase...
pol če si jih že navijem, pol si jih moram tud fajn polakirat, da sploh drži kaj
:D:D
Če ne pa imam tud ravnalc za lase...to si navadno likam z njim, ko hočem imet res tisto čist, čist ravne lase...imam pa ravnalc znamke Remington in je ful dober...segreje se v sekundi in tud ful hitro zravna...
Drgač pa se izogibam vsemu temu, se pravi vsem preparatom za lase, tud ravnalcu, še fena se izogibam
:D:D Ko si umijem lase, si jih poskušam posušit naravno, brez fena...s fenom grem sam na koncu skoz njih, da jih lepo še počešem in to je to...
Tud kakih lakov, gelov, voskov pri meni ne boste dobili...tega skoraj ne uporabljam, mogoče edino kak lak, ampak to zelo, zelo poredko...
Zaenkrat imam kar zdrave lase, močne, glede na dolžino se mi še mal cepijo, tko da bi take rada tud obdržala

pa tud precej težke imam, pač močne lase in mi zato tud lasje kar padejo dol...tud če bi si zdej neki šla navijat lase, da bi hotla imet valovite, mi to prav dolgo ne bi zdržalo...
kar je škoda, ker včasih si pač zaželim imet mal valovite lase...pol če si jih že navijem, pol si jih moram tud fajn polakirat, da sploh drži kaj
:D:DČe ne pa imam tud ravnalc za lase...to si navadno likam z njim, ko hočem imet res tisto čist, čist ravne lase...imam pa ravnalc znamke Remington in je ful dober...segreje se v sekundi in tud ful hitro zravna...
Drgač pa se izogibam vsemu temu, se pravi vsem preparatom za lase, tud ravnalcu, še fena se izogibam
:D:D Ko si umijem lase, si jih poskušam posušit naravno, brez fena...s fenom grem sam na koncu skoz njih, da jih lepo še počešem in to je to...
Tud kakih lakov, gelov, voskov pri meni ne boste dobili...tega skoraj ne uporabljam, mogoče edino kak lak, ampak to zelo, zelo poredko...Zaenkrat imam kar zdrave lase, močne, glede na dolžino se mi še mal cepijo, tko da bi take rada tud obdržala

Ursy- Administratorka foruma

-

Datum registracije: 05/08/2008
Število prispevkov: 4753
Kraj: Tomov Audi R8 :)
Pri moji frendici je čist ista situacija, glede tistega tapruga kar si napisala 
Jz sm si neki caita tut naravno sušila... sam sm zdej ugotovila, da če si jih naravno posušim še bolj čudn izpadejo.

Ja no, kar se tiče laka ga jz dost uporablam
spet zarat moje frizure, ker drgač ne pride do izraza tko ko je mišleno
Pa dobr no, sej drgač sm zadovolna s svojimi lasi, sam ko bi se mi manj cepl

Jz sm si neki caita tut naravno sušila... sam sm zdej ugotovila, da če si jih naravno posušim še bolj čudn izpadejo.

Ja no, kar se tiče laka ga jz dost uporablam
Pa dobr no, sej drgač sm zadovolna s svojimi lasi, sam ko bi se mi manj cepl

virus.exe- Debatorica

-

Ja do cepljenja pride prav zarad vseh teh preparatov, zarad fena, zarad nenehnega česanja, zarad ravnalca za lase
Prav zato se jst vsemu temu izogibam...
Sicer pa ti lohk priporočam par stvari, kako vsaj malce preprečit cepljenje...namest navadnega glavnika ali krtače za lase, uporabljal krtačo z naravnimi ščetinami...to mislim da dobiš po vseh drogerijah, sam povprašaj mal
:D:D če se češeš s tako krtačo, se ti tudi lasje bolj svetijo
Potem...uporabljal serum proti cepljenju las...tudi to se dobi v drogerijah...je kar par dobrih znamk teh serumov, ki ga pač zliješ par kapljic na roke in to potem vtreš v konice...
Priporočam tudi vsake tolk kakšno masko za lase...
Ne vem, jst sm opazla da odkar ne uporabljam več navadne krtače, odkar tud ne trpinčim las tolk z laki, s fenom in ostalimi preparati, da se mi lasje dost manj cepijo, pa tud bolj zdravi so videt in tud bolj močni so...
je pa res, da je tud zdej obdobje zime in da pozimi pridejo lasje bolj krhki...se hitreje lomijo...tko da počakaj še kak mesec, dva...100% se bo situacija izboljšala ko pride pomlad
:D
Prav zato se jst vsemu temu izogibam...
Sicer pa ti lohk priporočam par stvari, kako vsaj malce preprečit cepljenje...namest navadnega glavnika ali krtače za lase, uporabljal krtačo z naravnimi ščetinami...to mislim da dobiš po vseh drogerijah, sam povprašaj mal
:D:D če se češeš s tako krtačo, se ti tudi lasje bolj svetijo
Potem...uporabljal serum proti cepljenju las...tudi to se dobi v drogerijah...je kar par dobrih znamk teh serumov, ki ga pač zliješ par kapljic na roke in to potem vtreš v konice...
Priporočam tudi vsake tolk kakšno masko za lase...
Ne vem, jst sm opazla da odkar ne uporabljam več navadne krtače, odkar tud ne trpinčim las tolk z laki, s fenom in ostalimi preparati, da se mi lasje dost manj cepijo, pa tud bolj zdravi so videt in tud bolj močni so...
je pa res, da je tud zdej obdobje zime in da pozimi pridejo lasje bolj krhki...se hitreje lomijo...tko da počakaj še kak mesec, dva...100% se bo situacija izboljšala ko pride pomlad
:D
Ursy- Administratorka foruma

-

Število prispevkov: 4753
Kraj: Tomov Audi R8 :)
no moji lasje so cist skodrani, ko si jih umijem. tko da si jih morm z fenom posusit k drgac je ziv hudic... heh
ma ne, sej ucasih pridejo lepo valoviti - kokr jih prime
(pr men je lih tko k da bi mel tud lasje svoje dneve. k npr. enkrat so taki, drugic so taki).
zato pa tud jst uporablam ravnalec za lase, znamke Remington, in je ress full dobr. hitr se pac segreje in ce se mi npr. zjutri mudi v solo, ga ukljucim, je u sekundi ze segret in sam parkrat potegnem. pa jst ponavad si sam konice... odvisn kok je kriza...
ce ne pa tud zadne case manj uporablam ta ravnalec k se mi sploh ne da vec ubadat
ma ne, sej ucasih pridejo lepo valoviti - kokr jih prime
(pr men je lih tko k da bi mel tud lasje svoje dneve. k npr. enkrat so taki, drugic so taki).zato pa tud jst uporablam ravnalec za lase, znamke Remington, in je ress full dobr. hitr se pac segreje in ce se mi npr. zjutri mudi v solo, ga ukljucim, je u sekundi ze segret in sam parkrat potegnem. pa jst ponavad si sam konice... odvisn kok je kriza...
ce ne pa tud zadne case manj uporablam ta ravnalec k se mi sploh ne da vec ubadat

toms-girl- Tokio Hotel ekspert

-

Datum registracije: 08/08/2008
Število prispevkov: 1135
Kraj: Ljubljana
toms-girl je napisal/a:ce ne pa tud zadne case manj uporablam ta ravnalec k se mi sploh ne da vec ubadat
Hehe xD velik jih tak reče
Sam jz pa nekak morm vsak dan met u piko zravnane. pa sej v bistvu nimam tok dela z njimi... dons sm glih skor že ''štopala'' xD, da vidm u kolkm cajtu si jih zravnam, ko si jih umijem, pa je use skp ene 5 minut, pa so čist zravnani
Aiia, hvala Ursy
Bom se mal zavzela, pa kej sprobala

virus.exe- Debatorica

-

Jst sm se pred kratkim postrigla kot Rihanna, evo nalepla vam bom eno sliko, da približno dobite občutek kakšn friz mam:
Čist isto frizuro mam.

U čem je fora? Fora je u tem, da sm prej mela lase do jošk, in tko mi je ostrigla 30 cm las. Prej si nism nikol ravnala lase, še sušila si jih nikol nism.
Odkar sm se pa postrigla se pa morm skos, da bi pač frizura stala vedno tko kokr je njen namen. In, me nekoliko skrbi, ker si bom z vsako dnevnim ravnanjem uničila lase. Tko da ne vem kaj naj naredim.
Nočm si vsak dan ravnat, ampak če si jih ne, mi je pa frizura k eno pričje gnezdo.
Čist isto frizuro mam.

U čem je fora? Fora je u tem, da sm prej mela lase do jošk, in tko mi je ostrigla 30 cm las. Prej si nism nikol ravnala lase, še sušila si jih nikol nism.
Odkar sm se pa postrigla se pa morm skos, da bi pač frizura stala vedno tko kokr je njen namen. In, me nekoliko skrbi, ker si bom z vsako dnevnim ravnanjem uničila lase. Tko da ne vem kaj naj naredim.
Nočm si vsak dan ravnat, ampak če si jih ne, mi je pa frizura k eno pričje gnezdo.

~P!nkY ChicK~- Tokio Hotel profi

-

Število prispevkov: 2416
Kraj: Humanoid City
Probaj z Nivejinim šamponom za ravnanje las 
(Nivea Straight & Easy emulzija za ravnanje las)
to prodajajo povsod in vsi, ki so to kupili in pač da jih poznam so rekli, da jim ful pomaga, ker nekako oteži lase
Res poskusi... in potem še ti sporoči če deluje

(Nivea Straight & Easy emulzija za ravnanje las)
to prodajajo povsod in vsi, ki so to kupili in pač da jih poznam so rekli, da jim ful pomaga, ker nekako oteži lase
Res poskusi... in potem še ti sporoči če deluje

sour_cherry- Administratorka foruma

-

Število prispevkov: 2965
Kraj: Las Vegas baby
uf jst bom tud to probala. lih mal prej sm si umila glavo, in mam na napol posuseno, pa mam ze cist valovite-zdej bom vidla, ce bom mela lepo valovite si jih ne bom sla likat...

toms-girl- Tokio Hotel ekspert

-

Datum registracije: 08/08/2008
Število prispevkov: 1135
Jst sm mela ta šampon pa mi ni nč zravnou. >.<
Dobr, sej nimam skodranih las, čist ravnih pa tut ne, in glih to je kr neki. K jst ko si jih zravnam mam za kkšn centi pa pol dalše lase, sam likalnik pa preveč uničuje lase
Zato se likam sam kkšne 2-3 na mesce, pa še to če gremo kam vn zvečer, pa če je dost folka-fanotu
Bom pa tut jst šla pogledat v drogerijo za ta Serium, k se nočm spet strižt zarat teh konic.

Dobr, sej nimam skodranih las, čist ravnih pa tut ne, in glih to je kr neki. K jst ko si jih zravnam mam za kkšn centi pa pol dalše lase, sam likalnik pa preveč uničuje lase
Zato se likam sam kkšne 2-3 na mesce, pa še to če gremo kam vn zvečer, pa če je dost folka-fanotu
Bom pa tut jst šla pogledat v drogerijo za ta Serium, k se nočm spet strižt zarat teh konic.

Darya*- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 06/09/2008
Število prispevkov: 1561
~P!nkY ChicK~ je napisal/a:Jst sm se pred kratkim postrigla kot Rihanna, evo nalepla vam bom eno sliko, da približno dobite občutek kakšn friz mam:
Čist isto frizuro mam.
KLIK
Moja sestra ma enako frizuro, sam da ma pač ravno, ne pa tko na šipk odspredi. In si res vsak dan more peglat, sam ma čist v redu lase
Ona si more peglat, pa še s fenom navijat... S tako frizuro maš delo
Drgač pa ja... jst si kdaj pa kdaj popeglam lase, ampak sam k mi paše. Zdej si že doug nism xD

TOMlover- Tokio Hotel fanica

-

Datum registracije: 03/11/2008
Število prispevkov: 626
Kraj: WiTh Tom*
Jz si lase ravnam za čez teden vsak dan. Za čez vikend si jih pa kr pustim - nej stojijo kokr jim paše
Ponavadi si jih za šolo zravnam use (spet je use odvisno kok cajta mam in kako se počutim
). Če mam tako frizuro kokr jo mam ponavadi (se pravi mam spuščene lase) si zraunam use.
Učasih mam pa ene svoje t.i. ''crazy days'', ko pa zelo rada eksperimentiram. U lase dam rutke, obroče, špangice, mam čopke in tko naprej
Takrt si pa zraunam samo fru-fru.
Mam pa tut dneve, ko pa se mi enostavno ne da ukvarjat s čupo in jo kr pustim, al pa si nardim čop
Sušim si jih pa seveda naravno, že ene par let, in sploh ne vem kje mamo fen
Uporablja ga itak samo mami...
Drgač pa mam Remingtonov ravnalec (sem si mogla it novga pred kratkim časom kupit, ker so tastarga že mal leta dajala
)
Kokr je že toms-girl pred mano rekla, se mi zdi kot da majo moji lasje učasih ene svoje dni. Učasih stojijo ravno, učasih pa... ni vredn omembe
Ponavadi si jih za šolo zravnam use (spet je use odvisno kok cajta mam in kako se počutim
). Če mam tako frizuro kokr jo mam ponavadi (se pravi mam spuščene lase) si zraunam use.Učasih mam pa ene svoje t.i. ''crazy days'', ko pa zelo rada eksperimentiram. U lase dam rutke, obroče, špangice, mam čopke in tko naprej
Takrt si pa zraunam samo fru-fru.Mam pa tut dneve, ko pa se mi enostavno ne da ukvarjat s čupo in jo kr pustim, al pa si nardim čop
Sušim si jih pa seveda naravno, že ene par let, in sploh ne vem kje mamo fen
Drgač pa mam Remingtonov ravnalec (sem si mogla it novga pred kratkim časom kupit, ker so tastarga že mal leta dajala
) Kokr je že toms-girl pred mano rekla, se mi zdi kot da majo moji lasje učasih ene svoje dni. Učasih stojijo ravno, učasih pa... ni vredn omembe

Tom's girl- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 11/08/2008
Število prispevkov: 1648
Kraj: Kjerkoli s Tomom
Jst si pa lase ravnam sam takrat ko si jih umijem.
Ker moja frendica si jih je likala vsak dan, tut po 2x al pa še več
in ima zdaj ful uničene lase. Na otip so grozni.
Jst si jih zjutraj čist na hitr polikam, kr nima tok cajta, pa tut nimam tok skravžlanih, sam pr konicah so mal
Sam men so ravni lasje bolši. In se pol likam in mam zelo razceplene konice
Mam pa Rowenta ravnalec.
Lase si sušim s fenom, ker tko so bl ravni in si jih pol učasih tut ne rabim zlikat, pa ker je zdaj zima in jst se takoj prehladim. Drgač čez poletje si jih pa naravno sušim.
Tko zvečer preden grem pa spat si jih pa u čop spnem in men to mal pomaga

Ker moja frendica si jih je likala vsak dan, tut po 2x al pa še več
in ima zdaj ful uničene lase. Na otip so grozni. Jst si jih zjutraj čist na hitr polikam, kr nima tok cajta, pa tut nimam tok skravžlanih, sam pr konicah so mal
Sam men so ravni lasje bolši. In se pol likam in mam zelo razceplene konice
Mam pa Rowenta ravnalec.
Lase si sušim s fenom, ker tko so bl ravni in si jih pol učasih tut ne rabim zlikat, pa ker je zdaj zima in jst se takoj prehladim. Drgač čez poletje si jih pa naravno sušim.
Tko zvečer preden grem pa spat si jih pa u čop spnem in men to mal pomaga

[Love TH.]- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 30/08/2008
Število prispevkov: 2008
Kraj: ...
Jz bi sam še neki dodala - men se zdi da so moji lasje boljši odkar si jih ravnam 
Bolj gosti so in mehkejši, ne zdi se mi da jih je ravnalec kej uniču

Bolj gosti so in mehkejši, ne zdi se mi da jih je ravnalec kej uniču

Tom's girl- Tokio Hotel profi

-

Datum registracije: 11/08/2008
Število prispevkov: 1648
Kraj: Kjerkoli s Tomom
Stran 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Stran 1 od 5